Звітування директора Броварського навчально-виховного об’єднання Ткачук Ірини Олександрівни

13 червня 2019 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні з метою забезпечення прозорості, відкритості і демократичності управління закладом освіти відбулося звітування директора Ткачук Ірина Олександрівни перед педагогічним, учнівським колективами та батьківською громадськістю про основні напрями діяльності керівника на даній посаді, створення у закладі освіти належних умов для забезпечення рівного доступу учням, вихованцям для здобуття якісної освіти та змістовного дозвілля, результати роботи Броварського навчально-виховного об’єднання у 2018/2019 навчальному році.

На зборах були присутні 91 особа з числа педагогічного колективу та батьківської громадськості.

У своєму звіті Ірина Олександрівна розкрила в повному обсязі всю роботу закладу освіти у 2018/2019 навчальному році. Відмітили як позитивні, так і негативні сторони діяльності.

У своїй доповіді директор закладу освіти висвітила питання організації освітнього процесу у Броварському навчально-виховному об’єднанні через авторську модель «Школа зростання успішної особистості», якою у 2018/2019 навчальному році було охоплено близько 2181 учнів та вихованців:

  • у Центрі розвитку дитини – 132,
  • у Загальноосвітній школі І-ІІ ст. – 171,
  • у Центрі позашкільної освіти – 1721,
  • у Міському територіальному осередку Малої академії наук – 91,
  • у Ліцеї технологічного профілю – 28,
  • у Школі екстернів – 41.

Ірина Олександрівна також акцентувала увагу на: дослідно-експериментальній роботі, забезпеченні закладу освіти кваліфікованими педагогічними кадрами, науково-методичному супроводі діяльності педагогічних працівників, зупинилася на питанні медичного обслуговування та збереження здоров’я учасників освітнього процесу, організації харчування учнів та вихованців, співпраці з батьківською громадськістю, освітніми установами, органами місцевого самоврядування та матеріально-технічного забезпечення закладу, фінансово-господарської роботи, зміцнення матеріально-технічної бази (за рахунок благодійних внесків, грантів, дарунків та за рахунок місцевого бюджету) також капітальних ремонтів приміщень та будівель за рахунок коштів місцевого бюджету.

А ще Ткачук Ірина Олександрівна розповіла про успіхи закладу з реалізації моделі успішного випускника за складовими: «громадянин», «творча особистість», «фахівець» через творчу діяльність, виховну та профорієнтаційну роботу.

До обговорення доповіді активно залучилися батьки.

Рішенням зборів робота директора Броварського навчально-виховного об’єднання Ткачук Ірини Олександрівни на даній посаді у 2018/2019 навчальному році оцінена одноголосно на «задовільно» 91 особами присутніми на зібранні.

Виступ супроводжувався презентацією, яка дала можливість наочно продемонструвати життя учнів, вихованців у закладі освіти протягом 2018/2019 навчального року.

Звіт директора БНВО Ткачук І.О.

Презентація до виступу

Протокол загальних зборів

Протокол виборів лічильної комісії

Протокол засідання розрахункової комісії

 

Сліпкань С.В.,
заступник директора з навчально-виховної роботи БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід