Бути здоровим – модно

Протягом квітня 2024 року з метою пропаганди ведення здорового способу життя та профілактики шкідливих звичок зі здобувачами освіти Броварського ліцею №11 було проведено ряд виховних годин.

Зокрема, учні 1-2 класів в ігровій формі розсортували шкідливі та корисні звички (з урахуванням віку).

Учні 5-9 класів власноруч створили рекламні плакати на тему «Що таке здоровий спосіб життя?», «Бути здоровим –  модно». У формі дружньої бесіди поділилися своїми думками з питань здорового харчування, режиму дня, фізичної активності та ін.

Вчитель основ здоров’я Вячеслав Федоренко розповів дітям про соціальні хвороби та важливість дотримання здорового способу життя для їх профілактики.

Учні 3-4 класів з цікавістю розглядали рекламні плакати, виготовлені старшими дітьми, обрали серед них найзмістовніший, найоригінальніший, наймудріший, найспортивніший та передали їх авторам відповідні подяки.

Діти розповіли про свої корисні звички: пити зранку воду, робити ранкову гімнастику, гуляти на свіжому повітрі, а також чесно зізналися, які мають шкідливі звички: пізно лягати спати, їсти забагато солодкого, багато часу грати в телефоні, перебивати співрозмовника.

Разом дійшли висновку, що усвідомлення своїх недоліків – це перший крок до їх вирішення, тому погодились, що будемо свідомо викорінювати свої шкідливі звички та зрощувати корисні. Адже здорові діти – здорова нація!

 

Тетяна КУЧЕРЯВА,

соціальний педагог

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід