Випускний бал «Малятко.com.ua»

26 травня 2023 року урочиста мелодія сповістила всім, присутнім у святково прикрашеному залі, новину про те, що вихованці старшої групи «Малятко» вже майбутні першокласники. Нарешті настав довгоочікуваний день для дітей, батьків, вихователів групи «Малятко» та усіх педагогів Центру розвитку дитини Броварського ліцею № 11.

Лунали на святі пісні, сповнені радістю та дитячими усмішками, яскраві артистичні виступи та розповіді дітей про веселі історії шкільного буття. Приємним сюрпризом для дітей стали неочікувані подарунки у великій бандеролі, доставлені кур’єром під час свята прямісінько до святкового залу!

Щиро лунали слова подяки та вдячності, які розчулили всіх до сліз та нагадали про мить прощання дітей з Країною Дитинства. Розправивши крила дошкільнята вже готові «летіти» у шкільне життя – цікаве та неповторне.

По закінченню свята діти, усі разом, з вихователями та батьками, висадили кущ гортензії, як символ прощання з дошкільним дитинством, на пам’ять про чудовий час, проведений у Центрі розвитку дитини.

 

Світлана Проценко, вихователь

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід