Дарунки теплого літечка!

Багато дарунків принесло тепле літечко маленьким вихованцям Центру розвитку дитини.   

1-9 червня 2023 року дітлахи стали учасниками захоплюючих тематичних тижнів: «Літо в гості завітало» та «У світі казки чарівної», які для них підготували та провели вихователі Катерина Палюх, Яна Сизова.

В «День літніх квітів» діти спочатку зібрали сухоцвіти та інші  рослини для композиції, а потім власноруч виготовили чудову поробку «Літо в банці». Цікаво та змістовно пройшли дні: «В гостях у театру», «На гостини до казки», «Мій улюблений казковий герой», «Інсценізація казки», «Роби добро». Діти дізналися багато нового про театр, акторів та закулісся,  види казок та чому вони нас навчають, всі разом підготували інсценізації казок «Рукавичка», «Колобок». А ще виготовили підзорну трубу, в яку розгледіли  Вовчика з казки «Вовк та семеро козенят» і покликали його в гості.

Також діти здійснили дивовижну літню подорож «Карусель з сонечком» з музичним керівником Валентиною Степанець. Діти  відвідали «Пташине подвір’я» та завітали до «Казкового лісу». Малюки отримали неперевершені емоції від ігор «Трамвайчик», «Каченята», «Метелики»,  «Хвостик», завзято танцювали і співали. А закінчилася подорож виконанням веселої пісні «Дружать діти на землі».

 

 

Олена ГАЖАЛА,

заступник директора з навчально-виховної роботи

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід