Дарунки теплого літечка!

12-16 червня 2023 року вихованці Центру розвитку дитини з вихователем Світланою Проценко поринули у світ природи. В «День науки» «чаклували» з водою, проводили різноманітні досліди та експерименти. В «День Сонця» з’ясовували взаємозалежність живої природи від Сонечка. В «День хмаринки та дощу» дізналися нове про краплинку Капітошка, кругообіг води в природі, її цінність для всього живого та разом створили колаж «Морське дно». У «День ягід» брали активну участь у пізнавальних  іграх «Ягода чи фрукт», «Їстівне – неїстівне», удосконалювали навички роботи з папером, фломастерами, ножицями, олівцями та клеєм, працюючи над створенням «Натюрморту з ягід» та «Тарелі з полуницею». «День Веселки» став цікавим і яскравим, як сама веселка – дивовижне явище природи. Діти займались творчістю, малювали фарбами та олівцями, закріпляючи послідовність кольорів веселки.

На спортивному майданчику під веселу музику діти активно грали у рухливі ігри з інструктором з фізичного виховання Світланою Птухою. З музичним керівником Валентиною Степанець слухали класичну та сучасну музику, впізнавали вже знані та знайомилися з новими музичними інструментами. Всі емоції теплого та веселого літа діти передавали через ігри, танці, співи...

А ще, багато часу провели на свіжому повітрі, щодня робили ранкову зарядку під ритми українських мелодій, займались улюбленими справами. Спостерігали за цікавинками у природі.

 

Світлана ПРОЦЕНКО, вихователь-методист

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід