Засідання професійної спільноти вчителів основної школи

4 січня 2022 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів основної школи БНВО.

Наталія Левченко, заступник директора з навчально-виховної роботи, провела захід у формі практичного семінару на тему «Оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти».

Засідання складалося з двох частин: теоретичної та практичної.

Під час теоретичної частини педагоги мали змогу систематизувати знання про види оцінювання та їхні особливості, критерії оцінювання, вимоги до формування цих критеріїв та форми ознайомлення учнів з ними. Розглянули особливості формувального оцінювання та склали алгоритм діяльності вчителя під час організації формувального оцінювання. У процесі обговорення цих питань кожний педагог склав ментальну мапу «Оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти».

Практична частина проходила у кабінеті інформатики. Наталія Володимирівна презентувала урок для 7 класу на тему «Формули в електронних таблицях». Педагоги були у ролі учнів: сформулювали мету уроку, цілі, відповідно до цілей визначилися з критеріями оцінювання; опрацювавши теоретичний матеріал, розв’язали три задачі і одну склали та розв’язали самостійно (творче завдання), заповнили картку самооцінювання.

Після завершення практичного семінару були обговорені організаційні питання щодо освітнього процесу у ІІ семестрі 2021/2022 навчального року.

 

Тетяна Бабенко,
модератор професійної спільноти

 

 

Архів2022: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід