Літній бум у Центрі позашкільної освіти

До організації змістовного дозвілля для учнів Броварського ліцею № 11 під час літніх канікул активно долучилися керівники гуртків Центру позашкільної освіти Лілія Матвєєва, Олена Бєлановська, Наталія Шарик, Оксана Маркіна, Тетяна Поджара, Михайло Мацюк. Вони підготували творчі завдання з декоративно-ужиткового, образотворчого, театрального мистецтва, хореографії,  лего-конструювання до «Дня дружби», «Успіх має талант», «Дня веселощів», «Дня Чаклунів».

1-9 червня 2023 року проведено креативні майстер-класи:

  • моделювання з паперу льодяника «Ліліпоп», морозива із сюрпризом, павучка і навіть … руки скелета (гурток «Дизайн і технології»);
  • аплікації з пластиліну «Прапори дружніх країн», створення мініатюр з бісеру та брошок з тканини, виготовлення чарівного капелюшка (гурток «Чарівні прикраси»);
  • конструювання роботів за зразками чи власним задумом, моделі «Колесо дружби» (гурток «Lego-конструювання»);
  • малювання на долоньках «Малювання у дружньому колі», створення власної алеї талановитих зірок, створення «чарівних» фарб  (гурток «Чарівні фарби»).

Діти цікаво та весело провели час з друзями, мали можливість проявити талант і майстерність, активно готувалися до хореографічного флешмобу та інсценізації улюблених казок.

 

Олена ГАЖАЛА,

заступник директора з навчально-виховної роботи

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід