Тиждень «Загадковий Космос»

До Дня космонавтики та авіації в 2-А класі пройшов тиждень «Загадковий Космос» у рамках місяця «Рух і час». Розпочався він захопливою екскурсією до Київського Планетарію», де діти дізналися багато цікавого та нового про Сонячну систему. Закріпили свої знання на бібліотечному уроці, відгадуючи вікторини, знайомлячись із періодичною літературою про наш Всесвіт.

Надихнувшись цікавими ідеями, на уроці з дизайну та технологій здобувачі освіти реалізували проєкт «Космічна мандрівка», створивши об’ємний штучний супутник Землі, космічний корабель, місяцехід, скафандр, модель Сонячної системи. Учні запросили відвідувачів до свого власного «планетарію», створивши власноруч афішу-запрошення. Учні інших класів змогли приміряти одяг космонавтів, зайти у космічний корабель чи місяцехід, послухати міні-розповідь про Сонячну систему чи користь супутників, запущених землянами у Космос.

На уроці мистецтва учні послухали музичні композиції «Балада», «Чарівний політ» гурту «Спейс», розглянули фантастичні картини художників про космос і створили композицію «Зоряна мандрівка» у техніці мозаїки.

На уроці літературного читання діти читали твір «Тато лікує зірки» Катерини Єгорушкіної, де дізналися про що співають зірки.

На математиці рахували зорельоти та ракети в межах 100.

Тиждень пройшов захопливо, весело, пізнавально та креативно.

 

Олена Стенченко,

вчитель 2-А класу

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід