Уроки фізкультури онлайн: стартував Всеукраїнський проєкт «Переможемо разом»

Проєкт «Переможемо разом» започаткований учителями фізичної культури, об‘єднаними рухом Junior, за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту МОН та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Він здійснюється у межах програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Повернення країни до освітнього процесу під час війни потребує нових рішень щодо залучення школярів до рухової активності. Від цього залежить їхній фізичний і психологічний стан. 

Майже тисяча фахівців з усіх регіонів України згуртувалася задля впровадження нової форми організації онлайн-уроків, яка дозволяє об’єднати під час заняття двох-трьох учителів і учнів з різних куточків України. Кожен учитель через спеціальні групи на платформі Telegram може провести урок самостійно або долучитися до уроку колеги.

Така форма проведення занять створює умови для знайомства дітей з однолітками, живого спілкування, емоційної розрядки, зниження тривожності, підтримки одне одного, обміну досвідом, організації патріотичних челенджів та флешмобів. Розподіл уроків для молодшої, середньої та старшої школи проведений із урахуванням вікових особливостей учнів, а також методичних рекомендацій для організації занять.

Особливого значення проєкт набуває для забезпечення рухової активності дітей у регіонах, де через бойові дії освітній процес тимчасово призупинений.

Модератори проєкту планують проведення Всеукраїнських руханок, флешмобів, зустрічей із військовими, які героїчно захищають українські міста, а також із зірками спорту та шоу-бізнесу.

Долучитися до проєкту можна приєднавшись до Telegram каналу Junior.

Інформаційний вебінар до старту проєкту доступний для перегляду за посиланням.

Архів2022: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід