Формуємо соціально-громадянську компетентність у дітей дошкільного віку

6 березня 2024 року відбулось засідання професійної спільноти педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Броварської міської територіальної громади «Зміст освітнього напряму «Дитина в соціумі» та результати сформованих  компетентностей  дитини».

Досвід роботи Центру розвитку дитини Броварського ліцею № 11 за темою засідання представила заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Гажала. Вона познайомила з  широкою палітрою педагогічного інструментарію, який застосовують
педагоги – різноманітні форми та методи освітньої діяльності, зокрема: ранкове коло, тематичні дні та тижні, інтегровані заняття, родинні етноакції, фоточеленджі, свята та розваги, колективні справи, творчі проєкти.

Вихователь Центру розвитку дитини Яна Сизова показала майстер-клас з проведення ранкового кола із застосуванням «Колеса асоціацій», що надзвичайно зацікавило колег-дошкільників. Ранкові зустрічі відіграють особливу роль в житті дітей для створення позитивної атмосфери в дитячому колективі на весь день, вмотивування та налаштування на пізнавальну діяльність.

Системна освітня діяльність педагогів Центру розвитку дитини дозволяє створити виховне розвивальне середовище, в якому діти можуть активно діяти, пізнавати і сприймати світ, змінювати його на краще; бути толерантними, мати мотивацію на добрі справи та набувати досвід успішної соціалізації.

 

Олена ГАЖАЛА,

заступник директора з навчально-виховної роботи

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід