Зустріч із військовими журналістами

6 жовтня 2023 року  наш ліцей мав честь прийняти військових журналістів, учасників бойових дій, старших лейтенантів  Олега Дудку та Марію Бібік, які приїхали поділитися своїм професійним  досвідом з учнями.  Це був незабутній і надзвичайно цінний день для нашої шкільної спільноти.

Спершу журналісти завітали у ЦРД, де їх радо зустріли вихованці. Вони з цікавістю та захопленням слухали військових та подарували їм свої малюнки.

 Військові журналісти  зустрілися з учнями 4-6 класів, де вони розповіли історію своєї кар’єри, а також історію про те, як вони вирішили стати журналістами у воєнній сфері. Вони представили цікаві факти із професійного життя та показали відеоматеріали з їхніх репортажів.

 Учні 7-9 класів підготували святковий концерт, присвячений Дню захисників та захисниць. Шкільні таланти продемонстрували виступи, які вразили не тільки учнів, а й наших почесних гостей. Після концерту учні мали можливість поставити запитання військовим журналістам.

Учні виразили свою вдячність гостям за їхню роботу, подарували їм квіти та  символічні подарунки.

Завдяки зустрічі з військовими журналістами, учні усвідомили, що війна – це не постановочний кадр з фільму, а реальність, про яку кожен з нас не повинен забувати.

 

Олена Ромашко, педагог-організатор

 

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід