Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, з метою зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод та збереження життя і здоров’я здобувачів освіти, у Броварському ліцеї № 11 були проведені тематичні заходи.

З учнями 1-А класу проведено інформаційну хвилинку «Правила використання засобів руху (велосипед, самокат, ролики, скейт)» та бесіду «Безпечна дорога додому», під час яких діти розповіли про свої засоби пересування, де вони на них катаються і яких правил дотримуються, переглянули відео, намалювали малюнки.

У 1-Б класі на виховній години діти повторили правила переходу дорогі, пригадали сигнали світлофора, подивились відеоматеріали.

Учні 2-А класу під час тематичної гри «Правила Безпеки дорожнього руху» повторювали правила руху пішоходів.

У 2-Б класі були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів. Організовані заходи спрямовані на попередження дитячого дорожньої - транспортного травматизму, зокрема: бесіди, відеопрезентації «Безпека на дорозі», «Дорожні знаки», вікторини та проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому».

З учнями 3-А класу була проведена інформаційна хвилинка-практикум «Безпека дорожнього руху під час пересування на велосипедах, самокатах, скейтах. Також учням був показаний онлайн-урок «Безпечна дорога додому».

У 3-Б класі була проведена бесіда-презентація  «Правила користування громадським транспортом». Під час бесіди пригадали, які є види громадського транспорту, повторили правила безпечної поведінки на зупинці громадського транспорту та у салоні транспорту. Ще обговорили правила посадки та висадки, а також правила переходу вулиці після висадки з громадського транспорту.

В 4-А, 4-Б класах проведена виховна година «Безпека дорожнього руху під час пересування на велосипеді, самокаті, скейті, роликах». Учні повторили правила дорожнього руху, намалювали малюнки, презентували свої роботи.

Учні 5 класу повторили правила дорожнього руху та значення дорожніх знаків, переглянули відео «Безпечний пішохід».

З учнями 6 класу було проведено виховну годину «Дотримання правил дорожнього руху». Діти переглянули відео «Безпечна дорога додому: обов’язки і права пішоходів та пасажирів», обговорили правила дорожнього руху, склали пам’ятку «Правила руху пішохода».

Учні 7 класу переглянули Єдиний національний онлайн-урок «Безпечна дорога додому» і написали диктант «Увага! На дорозі-діти!». Також учні розповіли про значення дорожніх знаків  та створили виставку малюнків «Дорожній знак-путівник у безпечне життя».

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху у 8 класі відбулася виховна година з цієї теми. Учні переглянули відео Єдиного національного онлайн-уроку «Безпечна дорога додому» та обговорили його.

Година спілкування «Безпечна дорога до школи» була проведена у 9 класі. Учні переглянули відео «Учасники дорожнього руху», пригадали обов'язки і права пішоходів, пасажирів та велосипедистів. Розглянули причини виникнення ДТП з їх участю.

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід