Обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2021/2022 навчальному році розпочався 21 лютого. Але вже 24 лютого його проведення було призупинено у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та запровадженням воєнного стану згідно з Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року №2102-ІХ, статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного часу». Станом на 24.02.2022 ІІ (обласний) етап конкурсу-захисту проведено у 22 із 65 наукових секцій.

У зв’язку з поновленням освітнього процесу в закладах освіти області залежно від безпекової ситуації, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 18.03.2022 № 1/3544-22 «Про забезпечення освітнього процесу в закладах позашкільної освіти під час дії воєнного стану», організаційним комітетом конкурсу було прийнято рішення про можливість продовження конкурсних змагань у дистанційній формі за спрощеною процедурою.

В умовах військового стану багато учасників конкурсу змінили своє місце перебування, виїхали за кордон. Не зважаючи на умови, в яких вони опинилися, у квітні юні дослідники продовжили свою участь в обласному етапі. З 15 по 30 квітня 2022 року 24 переможця міського етапу знайшли можливість долучитися до конкурсу, лише 2 не змогли цього зробити з об’єктивних причин. Кожен учасник записав відео постерного захисту та наукової конференції та надіслав відеофайли на адресу Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді». Ці відеоматеріали були представлені на розгляд журі наукових секцій, у складі яких працювали науковці закладів вищої освіти та наукових інституцій.

За підсумками ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту 20 юних дослідників (серед яких економісти, ІТ-спеціалісти, філологи, фізики, зоологи, екологи, валеологи, теологи, ветеринари, географи, мистецтвознавці, історики, соціологи, мовознавці) стали переможцями!

Маємо шість перших місць, шість других місць, вісім третіх місць!

Вітаємо кожного, хто так впевнено рухався до перемоги!

Пишаємося кожним, хто долучився до конкурсних змагань!

Дякуємо науковим керівникам юних манівців, які надихали, допомагали та підготовили учнів до заходу!

 

Оксана Панкова,
керівник МТО МАН

 

 

Архів2022: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід