Організація харчування

Орієнтовне двотижневе меню харчування Центру розвитку дитини БНВО

Режим і графік гарячого харчування Центру розвитку дитини БНВО у 2021/2022 н.р.
(вул. М.Лагунової, 6)

Режим і графік гарячого харчування Центру розвитку дитини БНВО у 2021/2022 н.р. 
(вул. М.Лагунової, 17А)

Режим і графік гарячого харчування Центру розвитку дитини БНВО у 2021/2022 н.р. 
(вул. Київська, 1)

Режим і графік гарячого харчування Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів БНВО у 2021/2022 н.р.

Орієнтовне одноразове двотижневе меню харчування 1-4 класів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО

Орієнтовне двотижневе 2-х разове меню харчування 1-4 класів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО

Орієнтовне двотижневе 2-х разове меню харчування 5-6 класів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО

 

Нормативне регулювання щодо організації харчування 

Закон України «Про освіту»

Закон України «Про повну загальну середню освіту»

Закон України «Про дошкільну освіту»

Закон України «Про охорону дитинства»

Закон України «Про дитяче харчування»

Постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (із змінами)

Постанова Кабінету міністрів України від 02.02.2011 року №116 (зі змінами) «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість» зареєстрований у Міністерстві юстиції України 15 червня 2005 р. за № 661/10941

Спільний наказ Міністерства охорони здоров'я та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах»

Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.06. № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах»

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590 (зі змінами)

Наказ МОЗ України від 25.09.2020 №2205 «Про затвердження санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти»

Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 03.12.2020 №2532 «Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти»

Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі від 30.10.2020 №2208 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в звакладах освіти»

Впровадження НАССР в закладі

Вступ

Політика

Програма-передумова (ПП-1)

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

Вхід