Центр розвитку дитини

Адміністрація та педагогічний колектив Броварського ліцею № 11 висловлює подяку батькам за допомогу закладу у розвитку матеріально-технічної бази, виконання статутних цілей та господарських потреб.

Центр розвитку дитини – структурний підрозділ Броварського ліцею № 11 для дітей віком від трьох до шести років, де забезпечується їх розумовий, психологічний та фізичний розвиток.

Наш Центр – це перша сходинка до адаптації в соціумі дітей дошкільного віку. У вересні 1996 року він відкрив свої двері для перших вихованців. 

З вересня 2012 року розпочала свою роботу філія Центру розвитку дитини, яка розмістилася за адресою – вулиця Київська, 1.

1 вересня 2016 року гостинно запросила маленьких дошкільнят філія за адресою: вулиця М.Лагунової, 6.

На даний час Центр розвитку дитини Броварського ліцею № 11 налічує: 2 групи повного дня перебування:

  • «Сонечко» (28 місць) для дітей 4, 5 років життя;
  •  «Малятко» (33 місця) для дітей 5, 6 років життя.

Маленькі дошкільнята мають повноцінне харчування, денний сон, прогулянки на свіжому повітрі, ігри; отримують знання з різних розділів навчальної програми;  розвивають вміння та навички, необхідні для вступу до школи та успішного навчання. Режим роботи груп з повним днем перебуванням складає десять годин, режим дня Центру розвитку дитини організовано з урахуванням віку дітей, а також побажань і потреб батьків.

У Центрі розвитку дитини Броварського ліцею № 11 працює група підготовки дітей до школи:

  • «Пізнайко» (13 місць).

Педагогічний колектив втілює в життя державну політику в сфері освітньої діяльності. Організація освітньо процесу підпорядкована основним вимогам Базового компонента дошкільної освіти України, а також програмі розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля» та програмі розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт».

В освітньому процесі використовуються такі основні форми роботи з дітьми: спеціально організована навчальна діяльність (заняття); ігри, самостійна діяльність дітей (художня, рухова, мовленнєва, ігрова, трудова та дослідницька); індивідуальна робота, спостереження, екскурсії, свята та розваги.

Організована освітня діяльність дітей у формі занять планується переважно у першу половину дня. В окремих випадках допускається проведення деяких занять у другій половині дня.

 

 

 

 

 

 

Мережа груп Центру розвитку дитини Броварського ліцею № 11

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід