Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в БНВО

На виконання наказу управління освіти і науки Броварської міської ради від 04.08.2015 № 169, з метою закріплення та розвитку знань учнів з Правил дорожнього руху, дотримання Правил пожежної безпеки, забезпечення збереження життя і здоров’я дітей під час навчально-виховного процесу та в побуті з 14 по 18 вересня 2015 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні проходив тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Під час Тижня, відповідно до плану, були проведені різноманітні заходи з учнями та вихованцями закладу.

Для наймолодших вихованців Центру розвитку дитини вихователь Сімаковська О.М. провела заняття «Правила світлофора Моргайка», під час якого діти вивчили правила поведінки при переході дороги та кольори сигналів світлофору. Повчальним був і перегляд мультфільму «Правила дорожнього руху від Смешариків».

Для учнів 11-х класів Ліцею технологічного профілю Поплавська В.В., вчитель біології та хімії, провела бесіди «Основи безпеки життєдіяльності», «Правила надання першої допомоги», тематичне заняття «Профілактика отруєнь грибами». А класний керівник Ігнатюк Т.І. провела виховну годину на тему «Запобігання невиробничого травматизму серед дітей».

Для учнів 1 класу ЗОШ І-ІІ ступенів Кисіль С.В., вчитель автосправи, провела заняття «Поради колобка», на якому ознайомила дітей з дорожніми знаками. Панкова О.О. нагадала першокласникам правила поведінки під час уроків та на перерві.

Для учнів 10 класу Ліцею Поплавська В.В. провела заняття з надання першої допомоги, Панкова О.О. провела бесіду щодо правил евакуації, також було  продемонстровано відеофільм «Тривожна валіза», з якого учні дізналися про речі, які обов’язково потрібно мати із собою на випадок надзвичайної ситуації.

Для вихованців Центру позашкільної освіти Поплавською В.В. було проведено практичне заняття «Трикутник вогню». Під час заходу діти узнали про те, як краще подолати пожежну небезпеку. А під час інсценізації казки «Ріпка на новий лад» на протипожежну тематику закріпили отримані знання у ігровій формі.

Серед учнів Ліцею проведено конкурс тематичних інформаційних листівок для класних куточків. Роботи учнів було розміщено на стенді «Безпека життєдіяльності». За підсумками конкурсу перемога дісталася учениці 11-А класу Саєнко Юлії.

 

О.Панкова,
відповідальна за організацію роботи з охорони праці

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід