Участь у заході «Лідер року – 2024»

20 травня 2024 року у Броварському Палаці творчості дітей та юнацтва проходив щорічний міський підсумковий захід Ради дітей та учнівської молоді Броварської міської ТГ «Лідер року – 2024»  в якому взяли участь представники Ради лідерів Броварського ліцею № 11.

На заході були присутні лідери усіх ліцеїв нашої громади, координатори учнівського самоврядування ліцеїв, представники Ради лідерів та почесні гості.

Лідери усіх ліцеїв прийняли участь у цікавому тимбілдінгу, були об’єднані у  чотири команди та креативно вирішували цікаві завдання.

Наприкінці заходу за підсумками 2023/2024 навчального року найактивніші лідери були нагороджені грамотами та подяками від Управління освіти і науки Броварської міської ради Броварського району Київської області. Зокрема і учні Брвоварського ліцею № 11:

Олександр Попов, учень 8 класу  – Грамотою за активну життєву позицію та вагомий внесок у роботу Ради дітей та учнівської молоді Броварської міської територіальної громади за підсумками 2023/2024 навчального року

Євгенія Семеренко, учениця 9 класу  – Подякою за активну участь у роботі Ради дітей та учнівської молоді Броварської міської територіальної громади за підсумками 2023/2024 навчального року

 

Михайло Мацюк,

керівник гуртка «Школа лідерів»

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід