Чинники успішного формування предметних і ключових компетентностей молодших школярів

Сyчaсна система освiти прагне задовольнити та реалізувати гарні умови активної діяльності здобувачів освіти та можливість ефективно розвивати свої індивідуальні, а також і всебічні здібності.

28 грудня 2023 року для вчителів та вихователів ГПД початкової школи було проведено третє засідання професійної спільноти, на якому цього разу досвідом роботи з впровадження різноманітних інноваційних технологій, які дозволяють сформувати із здобувача освіти успішну особистість, ділилися вихователі групи продовженого дня:

  • Тетяна Кравцова, вчитель та вихователь 2-Б класу, розповіла про творчий підхід у використанні форм та засобів інноваційних технологій для створення атмосфери успішності учня при організації виховної роботи.
  • Олена Калиман, вихователь 3-Б класу, ділилася досвідом з використання сучасних інноваційних технологій навчання як засобу формування творчої особистості учня.
  • Світлана Прийомова, вихователь 4-А класу, розповідала про засоби, які використовує у формуванні творчої особистості в умовах інноваційного навчання.
  • Наталія Гордун, вихователь 1-А класу, презентувала як у повсякденній роботі з дітьми формує конкурентоспроможну особистість засобами інноваційних технологій.

Всі виступи підтверджувалися практичними вправами та завданнями.

            В другій частині засідання розглядалося не менш важливе питання – творчий портрет вчителя. Олена Стенченко, вчитель та вихователь 2-А класу, зробила акцент на тому, що саме електронне портфоліо педагога – є портретом індивідуальності та професійності власника. Вона презентувала огляд електронних портфоліо вчителів на сайті закладу та виділила основні аспекти його створення та оформлення.

 

 

Валентина ВАЛЬЧЕНКО,

модератор професійної спільноти

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід