Виховні заходи до Дня Соборності України

День Соборності України - це свято на честь проголошення першої Незалежності та Акту Злуки Української Народної Республіки та Західної Української Народної Республіки.

22 січня 1918 року незалежність була проголошена IV Універсалом Української Центральної Ради, а через рік, в 1919 році, в цей же день на Софійській площі у Києві відбулося офіційне об'єднання Української Народної Республіки і Західної Української Народної Республіки. Так вперше за багато століть історичні українські регіони об'єдналися в одну держав.

Відповідно до плану роботи організаційно – масового відділу з метою виховання патріотизму, любові до України, формування активної громадянської позиції, розуміння того, що кожен з нас може безпосередньо впливати на події в нашій країні і працювати над її об’єднанням,  в Броварському ліцеї №11 22 січня для учнів 1-4 класів вчителями та вихователями ГПД проведені виховни години з нагоди Дня Соборності України.

День Соборності України символізує нашу єдність. Нехай кожен з нас збереже силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній родині буде мир і спокій, любов і взаєморозуміння. Віримо в майбутнє рідної країни!

 

Світлана Птуха, культорганізатор

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід