Акція дарування книг!

Доброта та милосердя об’єднують країну навколо добрих справ.

З метою розширення читацьких інтересів учнів нашого закладу з 27 листопада бібліотека БНВО підтримала акцію «Щедрий Вівторок» Української бібліотечної асоціації та запросила усіх бажаючих долучитися до Всеукраїнського дня добрих справ 27 листопада 2018 року та підтримати Акцію дарування книг для нашої шкільної бібліотеки.

З 27 листопада по 20 грудня 2018 року до благодійності долучилися представники усіх класів нашого закладу - небайдужі українці-читачі.

В результаті до бібліотеки надійшло більше 50 екземплярів цікавої дитячої літератури. Найбільше хочемо відзначити учнів та батьків 2 класу, що стали найактивнішими учасниками акції: Вайсеро Марія, Астапенко Катерина, Вдовенко Ігор, Костира Олександр, Бушма Владислав, Прядка Данило, Козакевич Олександра, Рясиченко Аліна.

Також вдячні учням 4 класу: Жучковій Ользі, Ломенко Поліні, Тищенку Андрію, Нагорній Анастасії, Гращенко Маргариті.

Та учням 3 класу: Букші Миколі й Кохану Дмитру. Учениці 5 класу Шарик Олександрі.

Висловлюємо слова подяки й нашим педагогам: Поплавській Вікторії Василівні, Панковій Оксані Олександрівні, Шляхтиченко Ірині Вікторівні та Левченко Наталії Володимирівні. За членські внески членів ГО «Школа життєвого успіху» була придбана програмова література для учнів 5-9 та 10-11 класів, завдяки цьому взято на бібліотечний облік близько 200 примірників художньої літератури та словників.

Щиро вдячні за таку активну життєву позицію!!!

БІБЛІОТЕКА БНВО ЗАВЖДИ З ВАМИ!!!

 

Поджара Т.А.,
бібліотекар БНВО

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід