Бесіди щодо підвищення рівня безпеки дітей та учнівської молоді

Красива і багата земля України. Рясніє вона корисними копалинами, лісами, озерами та річками, садами та хлібами. Але земля нашої країни ще таїть неждану небезпеку – це вибухонебезпечні предмети.

5-7 березня 2018 року відповідно до листа Міністерства освіти і науки України щодо проведення уроків та виховних заходів у закладах освіти з питань уникнення ураження мінами і вибухонебезпечними предметами для учнів 1, 2, 3, 5 та 11 класів класні керівники, вчителі з основ здоров’я та Захисту Вітчизни провели виховні бесіди «Увага небезпека!». Під час бесід обговорили такі питання: предмети, які належать до вибухонебезпечних, послідовність дій у разі знаходження вибухонебезпечного пристрою, правила поведінки коли ви опинилися у епіцентрі вибуху та під час прогулянки в лісі або в туристичному поході тощо.

Знайти сьогодні «небезпечну іграшку» можна практично скрізь: в лісі, в старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі і навіть на вулицях міст. І якщо вибухові пристрої серійного зразка легко розпізнати за зовнішнім виглядом і діяти відповідно до ситуації, то саморобні вибухівки, що можуть з’явитися на вулицях міст і селищ визначити набагато складніше. Небезпека терористичних актів, від яких не застрахована жодна країна світу, робить питання поводження із невідомими, залишеними без догляду речами досить актуальним.

 

Завідуюча організаційно-масовим відділом
Поплавська Вікторія Василівна

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід