Благодійний ярмарок

В рамках проведення IV Міжнародного благодійного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості International Charity Festival «Inna-Brovary» у місті Бровари благодійний фонд «Інна» 15-18 жовтня 2019 року оголосив благодійний тиждень в закладах освіти (акції, ярмарки, майстер-класи тощо). Зібрані кошти потрібно було перерахувати на благодійний рахунок фонду «Інна» для надання допомоги онкохворим. 15 та 17 жовтня 2019 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні  пройшов благодійний ярмарок, в якому взяли активну участь учні, батьки та педагоги закладу.

1-5 класи Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів підготували на продаж творчі поробки, зроблені власними руками: картини, прикраси, м’які іграшки, мило, вітальні листівки, книжки, блокноти, антистреси. Приємно здивувало різноманіття домашньої випічки, яку діти готували разом з батьками на передодні вдома та принесли на ярмарок. Тут були і печиво, і кекси, і різноманітні тістечка,  і булочки, і желе, і зефір, і чай. Учні 3, 4 та 5 класів придумали цікаву безпрограшну лотерею.

Зібрані кошти у розмірі 18 672 гривні були передані до благодійного фонду «Інна» на підтримку Оксани Василівни Гашенко, яка бореться з онкологічним захворюванням, та для її хворої дитини (діагноз ДЦП).

Школярі нашого закладу переконані, що робити добрі справи потрібно,  починаючи із себе, тоді і світ стане добрішим. Щиро віримо в те, що родина Оксани Гашенко знову стане щасливою!

Адміністрація закладу висловлює щирі слова вдячності всім педагогам, учням та їхнім батькам за надану благодійну допомогу.

22 жовтня 2019 року у Броварське навчально-виховне об’єднання завітали засновники благодійного фонду «Інна» та висловили вдячність за чуйне ставлення й підтримку, за надану благодійну допомогу, завдяки яким хворі люди можуть змінити свій життєвий шлях та мати шанс на щасливе життя, для закладу подарували  талісман, а учням вручили подяки.

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід