Випускне свято «Рожеве дитинство» у групі «Малятко»

Країна дитинства – садочок рідненький,
Тут мешкають діти – розумні, гарненькі.
Та швидко летять, наче птахи, роки,
І діти наші вже випускники.

 

28 травня 2019 року відбулася визначна подія у Центрі розвитку дитини БНВО – випускне свято в групі «Малятко»! Наші діти піднімаються на наступну сходинку свого життя, нову та цікаву. Радісно та, водночас, сумно розлучатися з рідними дітлахами, які вже у вересні стануть першокласниками. Ми віримо, що діти ніколи не забудуть своє «Рожеве дитинство» та будуть завжди з любов’ю згадувати роки проведені в Центрі розвитку дитини.

«Рожеве дитинство», саме таку назву ми дали нашому випускному святу, під час якого діти згадували важливі події дошкільного життя за допомогою фотографій, збережених на імітованому АЙфоні.

Свято вирізнялося яскравими квітковими декораціями, які створили святковий настрій. Квіти символізували наших дітей, які зростали всі ці роки та радували нас своїми досягненнями. Прощальний вальс та щирі пісні у виконанні випускників набули особливого змісту та розчулили всіх присутніх у залі батьків і педагогів.

Щоб повеселити гостей та дітей на свято завітав місцевий домовичок Нафаня, який погрався з випускниками та отримав від них повчальні настанови: бути охайним та старанним!

Як годиться на Україні, батьки благословили своїх дітей короваєм та провели у шкільне життя під батьківським рушником. А заключним дійством стало висадження куща бузку, який завжди буде нагадувати про випускників 2019 року.

Відео Частина 1

Відео Частина 2

Відео Частина 3

 

Палюх К.М.,
вихователь

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід