Впроваджуємо технології дистанційного навчання

24 жовтня 2016 року заступник директора з навчально-виховної роботи Левченко Н.В. провела практичне заняття для педагогів з впровадження технологій дистанційного навчання у навчальний процес Школи екстернів БНВО.

Відповідно до Положення про дистанційне навчання, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України, дистанційне навчання в Школі екстернів БНВО організовується для учнів, які з будь-яких причин: стан здоров’я, воєнний конфлікт, перебування за кордоном (для громадян України), на тимчасово окупованій території України або у населених пунктах, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, не можуть відвідувати навчальні заняття в ЗНЗ.

На практичному занятті педагоги ознайомились з інформаційно-комунікаційними технологіями дистанційного навчання, навчились створювати веб-ресурс навчальних дисциплін, а саме:

  • рекомендації щодо опрацювання теоретичного матеріалу, послідовності виконання завдань для самостійного опрацювання;
  • практичні завдання із методичними рекомендаціями щодо їх виконання;
  • лабораторні роботи із методичними рекомендаціями щодо їх виконання;
  • пакети тестових завдань для проведення контрольних заходів, тестування із автоматизованою перевіркою результатів, тестування із перевіркою викладачем;
  • термінологічні словники.

Сайт для підтримки технологій дистанційного навчання: http://dised.in.ua.

 

Левченко Н.В.,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід