Всесвітній день розповсюдження інформації про проблеми аутизму

2 квітня 2016 року у міському культурному центрі «Прометей» відбулися святкові заходи, присвячені Всесвітньому дню розповсюдження інформації про проблеми аутизму.

Вихованці Народної хореографічної майстерні «Мальва» Центру позашкільної освіти БНВО (керівник Круковська О.О.) та їхні батьки вирішили висловити свою небайдужість до проблеми аутизму, підтримати хворих діток та взяти участь у святковому концерті. Вже стало доброю традицією у колективі «Мальва» брати активну участь у благодійних концертах та акціях. Для всіх присутніх юні танцівниці подарували як ліричні («Фарби», «Ляльки», «Ворони») так і запальні («Слов’янський танець», «Молдовські акорди», «Нафаня») хореографічні композиції, а також вокальну композицію «Здатись ти завжди встигнеш».

Свято вийшло дуже душевним, дітки з особливими потребами щиро раділи, адже вони не тільки дивились на інших, а й самі виконали  вокально-хореографічну композицію «Україна – це я», а вихованці колективу «Мальва» були щасливі, що змогли принести хвилини радості для юних броварчан та їхніх родин.

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід