Всеукраїнський тиждень #РазомПротиБулінгу

В рамках правопросвітницького проекту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!» з 16 вересня по 20 вересня 2019 року проводиться Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу під хештегом: Разом Проти Булінгу.

Учні та класні керівники БНВО долучились до даного заходу. Відповідно з 16 вересня по 19 вересня 2019 року проводились різноманітні заходи, спрямовані на інформування учнів про проблеми дружби та ворожнечі, насилля та жорстокості, булінгу та адміністративної відповідальності за його вчинення.

Для учнів 1-х класів проведено бесіди про дружбу. Учні співали пісні про друзів, розповідали вірші, приказки та прислів’я. Учні 2-х - говорили на тему дружби та ворожнечі, розучували мирилки та грали в ігри на згуртування. Класні керівники 3 та 4 класів підготували бесіди про добро, дружбу та несправедливість, яка іноді виникає в суспільстві. Учні переглянули та обговорили мульфільми «Жив собі чорний кіт» та «Про пташок».

Для учнів 5, 6 та 7 класів класні керівники підготували години спілкування та заняття з елементами тренінгу на теми: «Булінг. Як його розпізнати?», «Як протидіяти булінгу?», «Профілактика булінгу в учнівському середовищі».

Учні 11 класу Ліцею технологічного профілю БНВО взяли участь у годині спілкування на тему «Що робити, коли ти став жертвою булінгу?».

Зацікавленість учнів доводить формування небайдужості до цієї  проблеми та виховання юридичної та психологічної свідомості!

 

Шляхтиченко І.В.,
педагог-організатор

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід