Відзначення Дня охорони праці

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 06.04.2021 №1/9-184 «Про відзначення у 2021 році Дня охорони праці», листа Управління освіти і науки Броварської міської ради Броварського району Київської області від 22.04.2021 №01-08-04/513 «Про проведення Всесвітнього дня охорони праці» у Броварському навчально-виховному об’єднанні Броварської міської ради Київської області 28 квітня 2021 року в рамках Тижня безпеки дитини та Тижня знань з безпеки життєдіяльності було проведено День охорони праці. В умовах продовження на території громади карантинних обмежень заходи проводилися у режимі онлайн за допомогою Інтернет ресурсів.

На виконання Плану заходів з підготовки та проведення на території Броварської міської громади Дня охорони праці у закладі було проведено наступні заходи.

На сайті БНВО розміщено постер Дня охорони праці – 2021 та інформацію про відзначення Всесвітнього Дня охорони праці в Україні під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

Працівники закладу взяли участь в онлайн-конференції, присвяченої Дню охорони праці, яка відбулася 23.04.2021 в онлайн-студії Держпраці.

Оформлено стенд, присвячений Дню охорони праці з питання роз’яснення небезпеки, яку несе зараження коронавірусною хворобою COVID-19.

Для здобувачів освіти проведено уроки, заняття, години спілкування «28 квітня – День охорони праці», під час яких обговорювали питання дотримання заходів, які сприяють безпеці та здоров’ю під час навчання.

Проведена роз’яснювальна робота з батьками в режимі онлайн на тему «Наодинці вдома» поради батькам під час карантину в садочках».

Питання необхідності проведення санітарно-гігієнічних попереджувальних заходів, дотримання особистої гігієни, як важливого аргументу у збереженні життя та здоров’я працівника на робочому місці під час пандемії обговорювалися педагогами закладу під час відзначення Дня охорони праці.

Питання щодо формування системи безпеки та здоров’я працівників постійно обговорюються на нарадах адміністрації та зборах колективу.

 

Оксана Панкова,
відповідальна за організацію роботи з охорони праці

 

 

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід