Відкриття табору відпочинку денного перебування «Успіх»

29 травня 2018 року на базі Броварського навчально-виховного об’єднання розпочалася робота табору відпочинку денного перебування «Успіх». Наповнюваність табору – 44 дитини.

Свою роботу табір розпочав символічним днем під назвою «День мрій».  Заплановані заходи розпочалися із «Ранкових зустрічей», які допомогли дітям познайомитися ближче один з одним, дізнатися цікаві факти про кожного, після чого діти виконали ранкову зарядку.

Вихователі провели інструктаж з правил поведінки в таборі, в громадських місцях та на воді. Після цього діти були запрошені на відкриття табірної зміни, що пройшло у вигляді квесту «Місце зустрічі – країна дитинства». Підготовлені завдання допомогли дітям розподілитись по загонах, а також створити назву і девіз.

Після квесту діти відвідали інтерактивну гру «Правила дорожнього руху», на якій були повторені та поглиблені знання із правил дорожнього руху.

Під час майстер-класу «Англійська – це просто» діти згадували, як швидко англійською описати себе, щоб було зрозуміло кожному.

 

Колтко М.О.,
вихователь

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід