Відкриття табірної зміни у пришкільному таборі "Успіх"

27 травня 2019 року на базі Броварського навчально-виховного об’єднання розпочалася робота табору відпочинку денного перебування «Успіх». Перший день, День дружби, пройшов для дітей на одному диханні під гаслом «Дружба єднає щирі серця». Дружба об’єднала всіх вихованців на танцювальній та незвичній зарядці-руханці, що наповнювала не тільки здоров’ям, а й позитивними емоціями. Заключними обіймами побажали один одному гарного дня.

Відкриття табірної зміни пройшло у вигляді квесту. Квест складався з шести завдань. Перше завдання та маршрутний лист всі учасники отримали на старті, виконавши його вони дізнались про місцезнаходження наступного завдання. Друге завдання  – «Казкова вікторина», передбачала розгадування загадок та підказку про місцезнаходження наступного завдання. Третє – «Ребуси», розв’язання яких допомогло знайти четверте завдання – «Чарівна локшина». Знайшовши в локшині зашифрований текст та прочитавши його діти без проблем прийшли на  п'яту локацію та виконали завдання  «Зірковий час». Шосте завдання всі учасники виконували на фініші – складали словосполучення, яке стало отриманою номінацією після проходження квесту. Діти швидко, радісно та із задоволенням виконували всі завдання квесту, чим підтвердили звання найзгуртованіших вихованців табору «Успіх».

День дружби продовжився на спортивному майданчику, де діти змагалися зі своїми друзями у спритності, швидкості, винахідливості, грали в улюблену гру футбол. Частина дітей продовжила фізкультурно-оздоровчі заходи у басейні.

Післяобідній денний відпочинок включав у себе бесіду «Загартування. Процедури загартування» та читання художньої літератури на свіжому повітрі.

Вихованці загонів «Веселка» та «Єралаш» побували на профорієнтаційному заході «Я у світі професій».

Протягом дня діти вивчили девіз та речівку, придумали емблему, оформили плакат, який буде прикрашати їх кімнати до кінця табірної зміни.

Під час майстер-класу «Чарівні прикраси» вихованці загонів «Веселка» та «Єралаш» виготовили паперових тварин, щоб зобразити рідкісну, але таку кумедну дружбу котика та собачки. Вихованці загонів «Невгамовні» та «Вулкан» виготовили прикраси та мініатюри з бісеру. Іграшки вийшли яскраві та різноманітні: метелики, ялинки, квіти, крокодильчики, і навіть кавунова скибка.

Під час майстер-класу «Майстерня подарунків» вихованці загонів «Веселка» та «Єралаш» зробили з пластиліну картину «Веселка», а вихованці загонів «Невгамовні» та «Вулкан» виконали аплікацію з жатого паперу на тему «Квітка дружби». Роботи дітей були яскраві, діти щасливі. Свої роботи вихованці подарують рідним або друзям.

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід