Вітаємо з перемогою!!!

За підсумками Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «МануFEST» відзначено вихованців Театру хореографічного мистецтва «MY DANCE» (художній керівник Шихабутдінова Світлана Миколаївна)  Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання.

Гран-прі – солісти Театру хореографічного мистецтва «MY DANCE»: Шихабутдінова, Бондар, Шихабутдінов за танець «SOS. Допомагаючи іншим ми допомагаємо собі».

І місце – Театр хореографічного мистецтва «MY DANCE» за танці «Байдужість» та «Весняний Неаполь»; солісти: Кульбаба, Симан, Брошкова за танець «Віра, Надія, Любов», Шиліна і Віштак за танець «Магнітна теорія кохання», Шихабутдінова за танець «Така як всі, та не така», Кляцька за танець «Крила».

ІІ місце – Театр хореографічного мистецтва «MY DANCE» за танці: «Хлопчачі забави», «Перерва», «Керуючись вибором» та солістка Шиліна за танець «Лінивий день».

Подяки – керівник колективу Шихабутдінова Світлана Миколаївна, постановники хореографічних композицій: Шиліна, Шихабутдінов, Шихабутдінова.

Бажаємо творчого натхнення та  не зупинятися на досягнутому!

 

Наталія Шарик,
завідуюча відділом

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід