Вітаємо з перемогою!!!

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Національною екологічною благодійною організацією Зелений Хрест України (Green Cross Ukraine) 26 квітня 2017 року було підведено підсумки Національного етапу Х Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Вода – джерело життя» та обрано роботи переможців, що рекомендовані до участі в Міжнародному етапі.

Конкурс проводиться у співпраці з Департаментом охорони здоров'я та соціальних справ Міського управління Вроцлава (Польща) під егідою Вроцлавського Природничого Університету. Його мета - пропаганда та провадження здорового способу життя, виховання гармонійно розвиненої особистості. Умовами конкурсу передбачалась участь вихованців у 8 номінаціях конкурсних робіт.

На Національний етап конкурсу було надіслано 463 фотографії "Крапля води в об'єктиві" (природний стан води).

За підсумками журі Національного етапу конкурсу вихованка Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання  Поплавська Анастасія здобула I та II місцеКерівник – завідувач організаційно-масовим відділом Поплавська Вікторія Василівна.

Робота, що зайняла І місце в Національному етапі Х Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Вода – джерело життя», буде направлена до Польщі для участі у Міжнародному етапі конкурсу.

Чернецька Н. В.,
завідувач художньо-естетичним відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід