Вітаємо з перемогою!!!

26 квітня 2017 року в актовій залі Центру творчості дітей та юнацтва Київщини було підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край». На участь у конкурсі всього з Київської області подано 230 творчих робіт у двох номінаціях – «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво».

Від Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання на конкурс було подано 5 робіт у номінацію «Декоративно-ужиткове мистецтво».

При оцінюванні конкурсних робіт журі враховували такі критерії: повнота розкриття теми, цілісність художнього враження, оригінальність твору, рівень володіння технікою виконання, матеріалом, творчий підхід  (забороняється копіювання та запозичення тем тощо), чистота виконання, охайність роботи,  дотримання вимог положення.

I місце виборола Авілова Софія за роботу «Така рідна батьківська хата» (мозаїка яєчною шкаралупою), вихованка гуртка «Майстерня подарунків», керівник Чернецька Наталія Віталіївна.

III місце  виборола Ромашко Вікторія за роботу «Прикраси для юної україночки» (пошиття з фетру, валяння), вихованка гуртка «Чарівні прикраси», керівник Матвєєва Лілія Вікторівна.

III місце виборола Волинець Анастасія за роботу «Вишита безрукавка» (вишивка гладдю), вихованка  гуртка «Рукоділля та цікаве дозвілля», керівник Антошевська Елеонора Олександрівна.

Роботи дітей-переможців обласного етапу (I місця) направлено до Українського державного центру позашкільної освіти для подальшої участі у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

 

Чернецька Наталія Віталіївна,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід