Вітаємо з перемогою!!!

15 лютого 2018 року відділом науково-технічної творчості КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» було проведено обласний етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії». Захід проводився з метою розвитку творчих здібностей у дітей та підлітків, зацікавленості їх у дослідженнях Землі і космосу, популяризації знань у галузі природничих та гуманітарних наук.

Вихованцями позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів на конкурс було подано 425 робіт із 24 районів та 12 міст області.

За підсумками оцінювання компетентного журі вихованці Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання здобули перемоги:

Вітаємо!!!

III місце здобула Ящук Ярослава, вихованка вокального колективу «Струмочок» (керівник Пучкова Олександра Іллівна). Робота з номінації «Музичне мистецтво» - «Гімн планети Марс».

III місце здобула Поплавська Анастасія(керівник – вчитель біології, хімії, екології Поплавська Вікторія Василівна). Робота з номінації «Фотомистецтво» - «Космічний канал зв’язку».

III місце здобула Горбач Анастасіявихованка гуртка «Майстерня подарунків» (керівник Чернецька Наталія Віталіївна). Робота з номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» - «Життя на палаючій планеті».

Дякуємо керівникам гуртків та їх вихованцям за активну участь у конкурсі!

Бажаємо так тримати і здобувати ще більше перемог! 

Гімн планети Марс

 

Чернецька Н.В.,
завідувач художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід