Вітаємо рідне місто зі святом!

15 вересня 2018 року місто Бровари відзначало свій черговий день народження в парку «Перемога» під чудовим гаслом «Місто щасливих людей!».

Одну із алей парку було відведено для творчості. Гуртки найрізноманітніших напрямів Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання підготували та провели майстер-класи, в яких приймали участь усі бажаючі мешканці міста. 

Гуртки декоративно-ужиткового мистецтва представили наступні майстер-класи. «Об’ємні квіти з паперу» - діти вирізали кружечки з паперу, згинали їх та склеювали таким чином, що отримували гарну пишну квітку на стеблі (показувала майстер-клас керівник гуртка «Чарівний завиток» Наталія Олександрівна Шарик). «Рухома іграшка з паперу» - діти самостійно розмальовували малюнок на картоні, потім вирізали елементи та з’єднували їх за допомогою важелів та ричажків таким чином, що іграшка з паперу оживала і ставала рухомою (проводила майстер-клас керівник гуртка «Рукоділля та цікаве дозвілля» Елеонора Олександрівна Антошевська). «Прикраси з фетру» - юні модниці вирізали деталі з фетру, склеювали їх, пришивали до застібки і покидали майстер-клас з гарною власноруч виконаною яскравою брошкою «квітка» на блузі (проводила майстер-клас керівник гуртка «Чарівні прикраси» Лілія Вікторівна Матвєєва). Також щасливі діти з квітами в руках виходили з майстер-класу «Прикраси з бісеру» (проводила майстер-клас Ірина Миколаївна Шевченко).

Гуртки студії образотворчого мистецтва підготували свої майстер-класи для найменшого населення нашого міста. Самі маленькі гості свята мали можливість вушними паличками, зубочистками, ложечками створювати «шедевральні» кольорові малюнки на рідкому тісті - «Малювання рідким тістом». Така нестандартна техніка не вимагає особливих умінь, і тому навіть 2-річні малята відчували себе справжніми художниками  (проводила майстер-клас керівник гуртка «Чарівні фарби» Олена Миколаївна Бєлановська).  Більш старші дітки малювали бузок, використовуючи також нестандартну техніку малювання (вчила малювати керівник гуртка «Веселий пензлик» Олена Вячеславівна  Знатнова).

 В країні справжніх професій змогли побувати відвідувачі свята. В салоні краси побували діти на майстер-класі «Зачіски з елементами плетіння» (проводила майстер-клас керівник гуртка «Перукар» Галина Василівна Шелест).

Хто завітав на майстер-клас по розпису нігтів «Кольоровий настрій», мав змогу спробувати себе у ролі майстра манікюру (організувала майстер-клас керівник гуртка «Манікюр» Наталія Віталіївна Чернецька).

А юні кондитери навчалися на медових пряничках виконувати малюнки рідкою різнокольоровою мастикою – «Щасливі пряники» (проводила майстер-клас керівник гуртка «Юні кондитери» Антоніна Іванівна Орещенко).

Майстер-класи, які підготували вихованці та педагоги БНВО, допомогли втілити в життя головний задум цього свята – зробити щасливими дітей, а відповідно і їх батьків.

Чернецька Н.В.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід