Вітаємо рідне місто з Днем народження!

З днем народження, мої Бровари!
З днем народження, рідне місто!
Хай лунає завжди над тобою
Пісня щастя, праці, злагоди й добра!

 

Життя прекрасне, треба тільки вміти його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є цей по особливому святковий день – День народження нашого чарівного, прекрасного міста Бровари!

15 вересня 2018 року в парку «Перемога» відбувся сімейний фестиваль «Місто щасливих людей», в якому вже не один рік взяли активну участь і вихованці художньо-естетичного відділу Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання. На одній із локацій під назвою «Зірковий квартал» діти привітали Бровари та всіх гостей свята з 388 річницею Дня народження рідного міста і в подарунок виконали веселі пісні і запальні хореографічні композиції. В котрий раз глядачі переконалися, що талант і виконавська майстерність зовсім не залежать від віку. Юні артисти щиро від душі дарували свою творчість людям.

У святковій програмі, яку підготували вихованці Центру позашкільної освіти БНВО взяли участь: Народна хореографічна майстерня «Мальва» (керівник Оксана Круковська), хореографічний колектив «My dance» (керівник Світлана Шихабутдінова), вокальний колектив «Струмочок», (керівник Олександра Пучкова), вокальний гурток «Дзвоники» (керівник Тетяна Крачун).

Всі художні номери, які підготували вихованці та педагоги БНВО допомогли втілити в життя головний задум цього сімейного свята – організувати цікаве та родинне змістовне дозвілля, веселий настрій для бровар чан та гостей цього надзвичайного дійства.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід