Готуємось до зустрічі Нового року!!!

В переддень новорічно-різдвяних свят традиційно українці прикрашають свої оселі різноманітними декоративними виробами: вирізаними з паперу сніжинками, янголятками, сніговичками, віночками, ялинками тощо. 

Кожна людина, незалежно від її здібностей та можливостей, прагне проявити свої творчі вміння та досягнення. І саме з цією важливою метою у Броварському навчально-виховному об’єднанні було оголошено конкурс на краще тематичне оформлення навчального кабінету «Новорічна феєрія».

З 17 по 22 грудня 2018 року учні Загальноосвітньої школи I-II ступенів та вихованці Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання із завзятістю та бойовим духом перемоги прийняли участь у конкурсі.

І саме із моменту чарівного перетворення приміщення БНВО у «Шедевральну новорічну казку» у всіх учасників та організаторів цього процесу з’явився той довгоочікуваний новорічно-феєричний настрій. Адже кабінети ніби «ожили» і кожен мав свій неповторний дизайн, відповідно до якого можна було дати назви: «Тепло біля каміну», «Конфетті», «Карнавал балерин», «Ліс пухнастих красунь» тощо.

Кожен кабінет відрізнявся оригінальністю та неповторністю. Абсолютного переможця із усіх учасників конкурсу було неможливо виділити.

Члени журі прийняли вірне рішення – нагородити всіх учасників конкурсу. Ірина Олександрівна Ткачук, директор Броварського навчально-виховного об’єднання, привітала дітей та педагогів з наступаючим Новим 2019 роком,  побажала успіхів у навчанні та творчого натхнення!!!

 

Чернецька Н.В.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід