Готуємося до свята 8 Березня в гуртках декоративно-ужиткового напрямку

Зима відступає, весну зазиває.

Весна… Вже сама згадка про неї будить у серці безмежну радість. Це свято оновлення і відродження природи. Його відчувають і по-своєму переживають дорослі й діти, тварини і рослини – усе, що суще на землі. Коли приходить весна, кожному з нас здається, що народжується на світ удруге, що весна ця особлива, краща, ніж були попередні.

І в цю прекрасну пору року припадає таке ж прекрасне жіноче свято – свято 8 Березня – свято всіх жінок на планеті.

ВОСЬМЕ БЕРЕЗНЯ
Восьме березня – це свято! 
Що ж мені приготувати 
Для коханої матусі, 
Для сестрички та бабусі?

Мама… Це прекрасне слово, яке промовив кожен із нас першим. Скільки спогадів і тепла таїть воно у собі. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце – в ньому ніколи не згасає любов, доброта, ніжність.

Кожна дитина хоче привітати свою матусю з цим чудовим святом. В гуртках декоративно-ужиткового мистецтва художньо-естетичного напрямку Центру позашкільної освіти робота кипить – всі поспішають створити милі подарунки-сувеніри своїм мамам. Вихованці із великим натхненням роблять квіти із фетру, серветок, жатого паперу, малюють піони, роблять вази з квітами технікою модульне оригамі. Адже так приємно виконати подарунок своїми руками, вкладаючи в роботу всю любов та ніжність, всі свої почуття, які не можна передати словами.

Знайте, наші дорогенькі бабусі і неньки, ви нам потрібні завжди, ми постійно потребуємо вашої любові і допомоги. Отож, будьте завжди як Весна: ніжні, милі, ласкаві, а головне – здорові.

Зі святом!!!

 

Чернецька Н. В.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід