Двотижневик міжнародної солідарності та Фестиваль прав дитини

З метою консолідації спільної культури за мир для теперішнього та майбутнього покоління, «Комітетом поріднених міст Фонтене-су-Буа», м.Бровари було запропоновано долучитись до написання книги «Словами дитини про мир». Ще у 2016 році, у рамках проведеного у нашому місті Бровари мистецького конкурсу «Ми за мир!» (образотворче мистецтво, поезія, проза, декоративно-ужиткове мистецтво та художнє фото), були відібрані найкращі роботи, які й увійшли до книги.

З 16 по 26 листопада 2018 року вихованці Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання Горбач Артем та Поплавська Анастасія у складі делегації від міста Бровари взяли активну участь у Двотижневику міжнародної солідарності та Фестивалі прав дитини, який відбувався у м. Трюсі (Франція).

Під час Фестивалю з прав дитини юні броварчани провели майстер-класи із плетіння українських браслетів, розповідали своїм французьким одноліткам про славну Україну та наше рідне місто Бровари.

Прочитати статтю про даний захід можна в газеті «Ревізор» http://revisor.org.ua/suspilstvo/2200-slovamy-ditei-pro-myr-brovary-vzialy-uchast-u-mizhnarodnomu-proekti-u-frantsii?fbclid=IwAR2Lzu1i0Tyvk32b6MHB8Bvw_hflU1MyShxsMwoQYpIz2OyZ3JuzaSx_rjw

 

Чернецька Н.В.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід