День дружби у пришкільному таборі

З нагоди Дня дружби 11 червня 2018 року в пришкільному таборі «Успіх» був проведений виховний захід «Друг – це означає другий я!», на якому діти переглянули мультфільм про дружбу, спільно намалювали сонечко Дружби, промінчиками якого були головні складові дружби. Також вихованці грали в ігри «Гарячий стілець», «Мікрофон» та «Референдум дружби». Продовженням дня для вихованців були фізкультурно-оздоровчі заходи на свіжому повітрі та гра у футбол, переможницею якої стала всесильна дружба.

У другій половині дня з дітьми проведено бесіду на тему правового виховання: «Конституція України – правовий фундамент забезпечення стабільності держави». Вихованці дізналися, що Конституція – це головний закон, який забезпечує права людини та громадянина, а також закріплює правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Переглядаючи відеоролик «Конституція незалежної України: історія свободи» діти довідалися, що автором першої Конституції став Гетьман України Пилип Орлик більше ніж 300 років тому.

Як відомо, дружба – безкорисливі взаємовідносини між людьми, засновані на довірі, щирості, взаємних симпатіях, спільних інтересах і захопленнях. Друг завжди, без користі, прийде на допомогу та ніколи не підведе. На майстер-класі «Чарівний завиток» вихованці загону «Посмішки» повернулися до теми «Дружба». Вони із задоволенням, у дружньому колі, пліч-о-пліч виконували аплікацію-мозаїку з фарбованої яєчної шкаралупи на тему: «Друзі Губки Боба».

Тема дня була відображена вихованцями загону «Комета» у малюнках на склі, які вони виконували на майстер-класі «Майстерня подарунків».

Під час майстер-класу «Юні кондитери «Макаруни» вихованці загону «Комета» відзначили День дружби приготуванням цукерок. У колі своїх друзів юні кондитери, заручившись підтримкою один одного, освоювали незвичайний рецепт солодощів. Дітям було дуже цікаво готувати цукерки змішавши дитяче харчування «Малютка» з сухим молоком, маслом, цукровою пудрою, горіхами та морозивом в однорідну суміш. Тільки завдяки дружньому колективу і підтримки педагога майбутні кондитери-аси впорались з такою складною рецептурою цукерок - «Малюкам».

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід