День захисту дітей

Традиційно Першого червня весь світ святкує День захисту Дітей – дуже добре, світле та веселе свято. Напередодні, 31 травня 2019 року, вихованці табору відпочинку денного перебування «Успіх» також приєдналися до загальних святкувань, переглянувши виставу «У світі Доброти»  і ставши  безпосередніми учасниками всього дійства. Учні 10 класу Поберезька Єлизавета, Недомець Дарина, Гайдук Тетяна та вчитель Колтко Марія Олександрівна перевтілилися у казкових героїв, щоб потанцювати, поспівати та пограти разом з дітьми. Вихованці прекрасно провели час, пограли в ігри «Істівне-неїстівне», «Як живеш?», «Відгадай загадку»,а також станцювали «Танок щастя» та «Танок маленьких каченят», при цьому довівши, що насправді знають все про веселе дитинство.

Під час конкурсів малюнку на асфальті «Малюю майбутнє» та «Сонце дитинтсва» діти творили оригінальні картини міста та майбутнього життя, а також створювали цікаві та змістовні історії.

Продовженням щасливого дня дитинства стали фізкультурно-оздоровчі заходи: турнір з настільного тенісу та бадмінтону, спортивні естафети «Citius, Altius, Fortius!».

На майстер-класі «Англійська – це просто» вихованці вдосконалювали свої знання та готувались до показу вистави.

Після смачного обіду діти відпочивали на природі, грали у рухливі ігри, читали книжки, де героями були діти.

На зміну спокійному відпочинку прийшов активний майстер-клас «Конструювання з LEGO». Вихованці загонів «Невгамовні» та «Вулкан» відвідали майстер-клас «Чарівні прикраси», де виготовили браслет з бісеру для коханої матусі. Задоволені діти з гарним настроєм зустрічали ввечері свої батьків. День був насичений, але цікавий.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід