День здоров'я у пришкільному таборі

03 червня 2019 року у таборі відпочинку денного перебування «Успіх» пройшов День здоров’я, який розпочався з ранкової пробіжки та зарядки з елементами аеробіки. З метою сприяння отриманню дітьми знань про поняття «здоров’я», «здоровий спосіб життя» та визначення усвідомлення факторів, що впливають на здоров’я, вихованцям було проведено квест «Будьмо здорові!». Діти пройшли вісім станцій, на яких виконували різноманітні завдання: відгадували види спорту, визначали корисні та шкідливі продукти харчування, танцювали ламбаду, згадували відомих спортсменів, виконували завдання вікторини тощо. Діти довели, що знають правила здорового способу життя, вміють працювати весело та злагоджено. Продовжили тему дня виховні заходи у загонах: сюжетно-рольова гра «Лікарня» для вихованців загону «Веселка»; «Здоровим будь», де діти загону «Єралаш» в ігровій формі пригадали про корисну та шкідливу їжу, про те, яким чином потрібно берегти своє здоров’я, як його підтримувати; квест «Здорове харчування» - для вихованців загону «Невгамовні»; диспут «Здорове харчування» - для вихованців загону «Вулкан». На свіжому повітрі, в невимушеній атмосфері діти повторили основні правила здорового харчування, розповіли про свої улюблені страви, їх користь або шкоду для здоров’я. По завершенню заходів всі вихованці повторили правила безпеки на залізниці.

День здоров’я продовжився на спортивному майданчику, де діти змагалися у спритності, швидкості, винахідливості під час «Веселих стартів». Частина дітей продовжила фізкультурно-оздоровчі заходи у басейні.

Під час майстер-класу «Майстерня подарунків» вихованці загонів «Веселка» та «Єралаш» виготовили медалі з солоного тіста, а потім прикрасили різнокольоровими візерунками. А вихованці загонів «Невгамовні» та «Вулкан» виконали цікаві роботи на тему: «Здорові звірята». Роботи дітей були яскраві, фантастичні, чарівні, казкові.

Екскурсія до пожежної частини м. Бровари дала змогу дітям загонів «Веселка» та «Єралаш» зануритися в героїчний світ професії пожежник, ознайомитися з пожежною технікою.

День пройшов у веселому та оздоровчому темпі, діти з радістю згадували усі моменти, пов’язані з Днем здоров’я.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід