День патріота у пришкільному таборі

Немає в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилася. Землі, на якій виросла. Неба, під яким змужніла. Не тільки людина – навіть птахи й звірі тужать за рідним краєм.

Кожна людина з великою любов’ю і душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство. Святою для кожної людини є земля, де вона зробила перший крок, вимовила перше слово, почула мамину пісню-колисанку, пішла стежиною до школи. Ці почуття вічні.

15 червня 2018 року для вихованців пришкільного табору був проведений виховний захід «Я – патріот своєї Батьківщини», на якому діти розширили та поглибили свої знання про поняття патріотизму. Була проведена гра «Розшифруй слово «Патріот». Граючи, діти зрозуміли, що слово «патріот» поєднує в собі: повагу, альтруїзм, толерантність, рішучість, історію, мову, турботу.

На закритті пришкільного табору вихованці представили  флешмоб «Шалені діти України». Діти станцювали запальний танок, який  був присвячений всьому підростаючому поколінню нашої держави. Після флешмобу діти отримали пам’ятні сертифікати на згадку про перебування у пришкільному таборі.

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід