День професій у пришкільному таборі

31 травня 2018 року у пришкільному таборі «Успіх» відбувся День професій.

З метою розкриття суті правильного вибору професії для загону «Комети» була проведена бесіда на тему «Захоплююча подорож у світ професій». Діти розповідали про те, ким мріють стати, ким працюють їх батьки. Важливим елементом заняття стало обговорення казки «Країна Ледарів», адже важливо виховувати у дітей любов до праці та повагу до людей будь-якої професії.

А вихованці загону «Посмішки» здійснили подорож у світ професій, під час якої розгадували загадки та кросворди, грали в ігри на інтерактивній дошці, в малюнках зображали свою майбутню професію.

З метою розширення уявлення про різноманітність існуючих професій та професійні вимоги методист з профорієнтаційної роботи Кисіль С.В. провела виховний захід «Професії від «А» до «Я». Під час заходу педагог провела з учнями анкетування на схильність до майбутньої професії. А потім порівняла результати анкетування з малюнками дітей.

Після виховних заходів для учнів була організована естафета на свіжому повітрі – чудовий спосіб провести час весело і з користю для здоров'я. З позитивними враженнями пройшло заняття з плавання в Басейні «Оздоровчо-реабілітаційний центр», який провів тренер Хижняк М.М.

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід