День спогадів у пришкільному таборі "Успіх"

До побачення, табір!
Кличе літо ласкаве нас на росяні трави і блакить осяйну.
До побачення, табір!
Був ти рідним, ласкавим, та на жаль, дуже швидко, наче мить промайнув.

Сьогодні ми прощаємось з табором відпочинку денного перебування «Успіх». 15 днів веселощів, радісного спілкування, завзяття й оптимізму. Ні хвилини без руху, ні секунди без посмішки. Відбулося багато різноманітних творчих та спортивних занять, конкурсів, квестів, екскурсій. Вихователі та керівники гуртків грали з вихованцями в ігри, проводили віртуальні мандрівки, малювали стіннівки, співали пісень та танцювали, але найголовніше – дружили та спілкувалися.

Останній день теж не вибився з графіку і подарував дітям радісні миттєвості. Після ранкової зарядки та сніданку вихованці загонів «Веселка», «Невгамовні» та «Єралаш» занурились в творчу діяльність – виготовляли плакати «Враження від табору». А діти загону «Вулкан» прийняли участь у шоу «Каракулі».

Протягом дня для вихованців табору були проведені фізкультурно-оздоровчі заходи, майстер-класи: «Англійська – це просто», «Чарівний завиток», «Чарівні прикраси», «Конструюємо з LEGO».

Святковий концерт на честь закриття табору «До побачення, табір» мав насичену програму та був просто неймовірним. Діти співали пісні, танцювали, розповідали вірші та демонстрували силові вправи.

Традиційно завершився концерт церемонією нагородження, на якій вихованці отримали сертифікати на згадку про табір та подарунки.

Після обіду на дітей у їх загонових кімнатах чекав ще один сюрприз – відео про їх тритижневе табірне життя. Це незабутні спогади про пришкільний табір відпочинку.

 

 

Відео: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід