День тварин у пришкільному таборі

30 травня 2018 року в пришкільному таборі відбувся День тварин.

Подорож завжди є цікавою, а коли ця подорож до зоопарку – вона незабутня. Вихованці загону «Посмішки» відвідали Київський зоопарк, де мали можливість розширити свої знання з питань біології та охорони природи. Неймовірне захоплення отримали від озера з фламінго, пеліканами, лебедями. Заворожили вихованців граційні тигри, а також білогрудий ведмідь, який на втіху дітям показав свою майстерність у плаванні. Не менш цікавою став розгляд тераріуму із павуками, плазунами, крокодилами.

Продовженням теми дня про тварин після повернення з екскурсії був перегляд дитячого мультфільму про життя бичків та відпочинок  з допомогою розмальовки – антистресу про диких тварин.

І на закінчення дня вихованці взяли участь в майстер-класі «Чарівний завиток». Дітям була запропонована цікава робота з папером у виготовленні чарівних птахів.

З метою розвитку пізнавального інтересу дітей до живої природи, виховання любові та чуйність до тварин для вихованців загону «Комета» вихователь провела виховну годину «Я у світі не один, що я знаю про тварин...».

Під час майстер-класу «Юні кондитери «Макаруни» вихованці вчилися готувати солодкий десерт «Бананове морозиво в шоколадній глазурі з горішками». Юні майстри  підійшли до виконання поставленої задачі з творчим запалом. Вправно справились з приготуванням й оздобленням саморобного десерту. По закінченню заняття у кожного вихованця було декілька смаколиків на післяобідній десерт.

Не менш цікавим був майстер-клас "Дизайн і технології". Всі діти в будь-якому віці обожнюють ліпити. Тож вихованці мали можливість ліпити із... солоного тіста. Особливість ліплення із тіста полягає у тому, що ліплений виріб після висушування може зберігатися багато років. Діти самостійно обрали тематику своєї роботи. Не дивно, що вони зобразили у своїх "шедеврах" квіти, ягоди, фрукти, веселих звірів,... адже на вулиці все ж таки настало ЛІТО!!!

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід