День творчості у пришкільному таборі

12 червня 2018 року для вихованців пришкільного табору «Успіх» була проведена тематична профорієнтаційна екскурсія «Професії мужніх людей» до Броварського відділу поліції. Діти побували у кабінеті слідчого, приміщенні чергової частини та кабінеті інших працівників поліцейського відділку. У ході екскурсії вихованці спілкувалися з бійцями спецпризначення, які розповіли про свою роботу, а також показали зразки зброї та захисту. Також бесіду з дітьми провели експерти-криміналісти, які розповіли про способи збору доказів і показали наглядно як збирати відбитки пальців. Представники поліцейського підрозділу залишили дітям на згадку відбитки пальців кожної дитина, а також буклет з важливою інформацією про обережне поводження біля водоймищ та на воді. На подвір’ї діти оглянули патрульний автомобіль.

По закінченню екскурсії вихованців загону «Комета» чекав приємний сюрприз. Педагог з майстер-класу «Юні кондитери «Макаруни» вихователь загону приготували дітям торт «Медовий». За влаштованим чаюванням вихованці та вихователі ділилися своїми враженнями про роботу майстер-класу.

На майстер-класі «Чарівний завиток» вихованці загону «Посмішки» робили фотоапарат з рухомою плівкою.

Друга половина дня пройшла так само насичено: діти відвідали басейн, а також відпочили на свіжому повітрі у парку «Перемога».

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід