День цивільного захисту у Броварському навчально-виховному об’єднанні

26 квітня 2016 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні був проведений День цивільного захисту з метою забезпечення цивільного захисту суб'єктів навчально-виховного процесу та відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

Відповідно до плану підготовки та проведення Дня ЦЗ, затвердженого наказом начальника цивільного захисту БНВО  від 20.04.2016 № 43-ОД, були проведені заняття, бесіди, тестування учнів.

У навчальній евакуації прийняли участь учні та педагоги Ліцею технологічного профілю, Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Після перевірки наявності учнів та доповіді начальник штабу ЦЗ БНВО, заступник директора з НВР, Н.В.Левченко наголосила на необхідності отримання навичок поведінки в НС, надбання знань з правил евакуації та вміння  надати першу допомогу.

Вчитель предмету Захист Вітчизни Постолюк В.М. провів практичні заняття з вміння одягати протигази та захисний костюм, застосування приладів для визначення небезпечних речовин у повітрі та ґрунті.

Головне завдання проведення «Дня Цивільного захисту» -  перевірка практичної готовності БНВО до проведення ефективних заходів щодо захисту учасників навчально-виховного процесу при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, можливих терористичних актів, організованого переведення системи роботи з мирного часу на особливий період - виконано.

 

Панкова О.О.,
завідуюча кабінетом охорони праці

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід