Дитячий Фестиваль «БравоKids»

У Броварах у неділю, 9 жовтня 2016 року, з 11:00 до 18:00 у приміщенні ТРЦ «Термінал» вдруге відбувся дитячий фестиваль «БравоKids. Осінь». 

Для дітей були організовані цікаві майстер-класи, ігри, конкурси, змагання тощо. Для батьків проводилися змістовні лекції, промо-акціЇ. Усі охочі могли зробити фото у спеціально оформлених фотозонах.

У рамках фестивалю школи іноземних мов, художні студії, майстерні змагалися у лінгвістичному поєдинку, марафоні майстрів, мистецькому турнірі.

Педагоги Броварського навчально-виховного об’єднання разом зі своїми вихованцями вперше взяли участь у проведенні такого великого дійства.

Центр позашкільної освіти запропонував та провів для відвідувачів цікаві майстер-класи.

«Брошка з фетру» - показувала майстер-клас керівник гуртка «Чарівні прикраси» Лілія Вікторівна Матвєєва. Діти вирізали пелюстки квітки, листочки із фетру та за допомогою гарячого склеювання об’єднували всі елементи у чудову квітку, на зворотній стороні якої прикріплювали застібку. З такою прикрасою задоволені бігли до своїх матусь.

Майстер-клас «Святкова листівка до Хеллоуіна» показувала керівник гуртка «Чарівний завиток» Наталія Олександрівна Шарик. На своїх листівках діти відображали головний символ цього свята – гарбуз, використовували у своїй роботі елементи, виконані технікою квілінг та за допомогою аплікації з паперу створювали відповідну декорацію на листівці. Від керівника дізналися про походження цього свята та традиції святкування.

Майстер-клас «Нетрадиційна техніка малювання».  Для наймолодших відвідувачів свята, діток 4-6 років, керівник гуртка «Чарівні фарби» студії образотворчого мистецтва Олена Миколаївна Бєлановська показала та навчила як малювати такими нетрадиційними матеріалами як дерев’яна кухонна лопатка, губка для миття посуду. Дивлячись на кінцевий результат, не можна було і повірити, що цю роботу виконала дитина. Для створення ще більш святкового настрою Олена Миколаївна, використовуючи спеціальні фарби для аква-гриму, учасникам майстер-класу розфарбувала обличчя, створивши образи тварин, птахів, комах.

Під кінець свята в «Інтерактивному кварталі» було організовано конкурс керівників гуртків декоративно-ужиткового напряму «Марафон майстрів». Необхідно було презентувати свій гурток, подати на розгляд журі власну роботу та роботу свого вихованця. У конкурсі прийняли участь керівники гуртків: Наталія Олександрівна Шарик (гурток «Чарівний завиток»), Наталія Віталіївна Чернецька (гурток «Майстерня подарунків»), Лілія Вікторівна Матвєєва (гурток «Чарівні прикраси»).

Вітаємо з перемогою – робота «Намисто мамі в подарунок», яку виконала Анастасія Поплавська, вихованка гуртка «Майстерня подарунків», стала переможцем у номінації «Робота вихованця». Від організаторів конкурсу Анастасія отримала подарунок – навушники. Бажаємо так далі тримати і не зупинятися на досягнутому.

Також фестивалем була організована Територія краси. Центр професійної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання запропонував свої безкоштовні послуги для відвідувачів.

Учні з професії «Перукар (Перукар-модельєр)», вчитель Галина Василівна Шелест, робили юним гостям фестивалю стильні зачіски, накручували волосся у гарні локони, заплітали, використовуючи у своїй роботі декоративні атласні стрічки, резинки, шпильки. Юні модниці вставали із крісел справжніми принцесами.

Щоб завершити зовнішній вигляд модниць, до роботи взялися учні професії «Манікюрник», вчитель Наталія Віталіївна Чернецька. На нігтиках  вони створювали різноманітні дизайни, використовуючи у своїй роботі кольорові лаки, блискітки, стрази, наклейки-«слайдери». Мами могли скористатися нагодою покрити нігті гель-лаком.

Тож святковий настрій вдалося створити абсолютно всім відвідувачам свята.

 

 

Наталія Віталіївна Чернецька,
завідувач художньо-естетичним відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід