Допомога чотирилапим друзям

У період з 5 по 16 жовтня 2020 року учні 1-8 класів Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Броварського навчально-виховного об'єднання взяли участь у V Всеукраїнській благодійній акції «Нарру Гав для Сірка», присвяченій Всесвітньому дню захисту тварин. 

Найактивнішими були учні 1-А класу (класний керівник Сіромолот Н.О.), 1-Б класу (класний керівник Волчук В.М.), 3-А класу (класний керівник Стенченко О.П.), 5 класу (класний керівник Шимко В.М.), 6 класу (класний керівник Кисіль С.В.), 7 класу (класний керівник Трофанчук Н.М.), 8 класу (класний керівник Шляхтиченко І.В.). до акції долучилися і козачата роїв «Козацька варта» та «Козацька слава».

16 жовтня 2020 року зібрана допомога (корм для собак та котів), у розмірі 38 кг, була передана Аліні Бортник, волонтеру Благодійної організації «Вірне серце». Волонтер із стажем розповіла про особливості своєї роботи та висловила подяку учням за доброту, турботу і дбайливе ставлення до тварин, які потребують допомоги.

Школярі нашого закладу вже не вперше беруть участь у такій акції. Щиро дякуємо учням, їх батькам та вчителям за зібрану допомогу та небайдужість до проблем безпритульних чотирилапих друзів!

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід