До побачення, Ліцей!

27 червня 2018 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні відлунали прощальні акорди випускного вальсу для випускників Ліцею технологічного профілю БНВО. Ведучі радо вітали на святковому балі педагогів, випускників та їх батьків.

В цей день випускники, можливо, як ніколи, відчувають, що школа – це їх рідний дім. І вона в сяйві квітів ніби притихла, щоб попрощатися із старшокласниками і випустити їх у далеку дорогу, яка називається дорослим життям.

Випускне свято – скільки в ньому спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі. Тільки вчора пролунав останній дзвінок, а ось випускний бал, до якого одинадцять років, як по східцях довелося підніматися нашим випускникам.

Атестати про повну загальну середню освіту отримали двадцять двоє випускників. Разом із атестатом про повну загальну середню освіту випускники Ліцею БНВО отримали свідоцтво про закінчення курсу профільного навчання з професій оператор комп’ютерного набору та кухар.

У подарунок для всіх гостей свята, а особливо для своїх батьків, випускники Ліцею технологічного профілю БНВО виконали прощальний шкільний вальс.

 

Тож щасливим хай буде ваш обраний шлях,
Хай вам добре у світі живеться,
А професія, обрана вами у нас
Добрим спогадом хай озоветься!

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід